VINGA GIFTCARD

Varför Vinga Giftcard

Gåvokort är ett utmärkt sätt att visa uppskattning på arbetsplatsen. Vi har ett brett sortiment med kända varumärken inom bland annat heminredning, skönhet och elektronik. Mottagaren kan själv välja sin gåva, vilket gör det praktiskt och flexibelt för alla parter. Genom att ge en gåva visar du att du uppskattar dina medarbetares insatser och att du ser deras arbete som betydelsefullt, vilket är viktigt för att stärka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö. 

En gåva för alla tillfällen

Nedan ger vi exempel på några av alla tillfällen som det passar att ge ett gåvokort för att visa uppskattning.

  01

  Julgåva

  ”Vi vill tacka dig för en grym höst. God Jul och Gott nytt år!”

  02

  Sommargåva

  ”Tack för ett strålande teamwork denna vår. Njut av en härlig sommar!”

  03

  Bilhandlaren

  ”Grattis till din nya bil och tack för att du valde att handla av oss.”

  04

  Mäklaren

  ”Huset är ert! Grattis till den nya bostaden och platsen för er att skapa nya minnen på.”

  05

  Grattis

  ”Hurra och grattis på födelsedagen! Vi vill fira dig med detta gåvokort.”

  06

  Tack

  ”Vi gjorde det! Bra kämpat och tack för en otrolig insats.”

  07

  Pension

  ”Nu väntar dig en ny härlig tid i livet. Vi vill tacka dig och för ditt arbete med detta gåvokort.”

  08

  Oavsett när

  Självklart finns det oändligt med fler tillfällen att visa uppskattning.

6 anledningar till att välja Vinga Giftcard

 

 

Starka varumärken skapar vackra minnen

Utöver Vingas egna varumärken erbjuder vi många andra starka varumärken – uppskattade av både givare och mottagare. Som ledande på gåvor och gåvokort ser vi hela tiden över vårt sortiment och adderar nya varumärken.

 

Marknadens bredaste utbud med kända varumärken

Det finns alltid minst 250 st olika val på gåvokorten. Vi erbjuder ett sortiment där det finns något för alla. Väljer du att ge bort vårt gåvokort till kunder och anställda är vi övertygade om att de hittar en gåva som både kommer att användas och uppskattas.

Låt mottagaren välja fritt

Genom att låta mottagarna välja exakt vad de vill ha och behöver, minskar risken för att gåvan ska förbli oanvänd. Detta gör att gåvan blir både mer uppskattad och hållbar.

Att vi dessutom har ett brett sortiment gör att era kunder eller anställda garanterat kommer hitta något de vill ha.

 

Tryggt och snabbt

Vår kundservice finns tillgängliga för att besvara frågor och stå till tjänst och hjälpa er att hitta den bästa lösningen för erat behov. Vi levererar normalt gåvokorten inom 4-6 arbetsdagar.

Specialanpassade lösningar

Med oss har du alla möjligheter att designa sms, e-mail eller pdf för att ge ditt gåvokort ett personligt uttryck. Men självklart kan du välja någon av våra bilder eller hälsningar. Är det bråttom kan det vara skönt att allt finns klart. Vi hjälper dig gärna att ta fram förslag utefter dina önskemål. Vid specialla önskemål, kontakta oss så ser vi till att hitta den bästa lösningen utefter era önskemål, vi älskar utmaningar!

 

Stort fokus på miljö och CSR

Vi arbetar aktivt med att kontrollera alla fabriker där vi producerar våra produkter. Gällande alla externa varumärken så kräver vi att även de har en väl genomarbetad CSR policy som täcker både socialt ansvarstagande och miljöarbete. Vinga of Sweden är medlemmar i BSCI som är en organisation som arbetar mot bra villkor på produktionsfabrikerna.

Copyright © 2023 Vinga of Sweden AB