INFORMATION

Så fungerar det

Att ge bort ett gåvokort från Vinga är ett smart val på många sätt. Men det kan ju självklart uppstå frågor på vägen. Därför har vi samlat lite nyttig information för dig som beställare av gåvokort. Vi vägleder dig stegvis i resan från ditt val av valör på kortet till att mottagaren får hem sin utvalda gåva. Ett gåvokort från Vinga Giftcard är ett smidigt och enkelt sätt för dig att visa uppskattning.

1

1

Din budget

Det kan se väldigt olika ut från företag till företag hur stor budgeten för gåvor är och även vid vilket tillfälle gåvan skall ges. Våra gåvokort finns därför valbart i olika fasta valörer: 160 kr, 240 kr, 400 kr, 600 kr, 800 kr, 1250 kr och 5000 kr.  Läs mer om de olika valörerna här. 

2

2

Frakt

Det tillkommer en fraktkostnad på 79 kr/gåvokort. Detta är en fraktkostnad som avser leveransen av den utvalda gåvan som sedan skickas hem till gåvomottagaren. Priset är detsamma oavsett valör på kortet.

3

3

Leverans av kort

Du kan skicka gåvokortet i form av ett fysiskt kort, via mail eller som SMS. Du bestämmer hur din mottagare ska få gåvokortet. Välj det leveranssätt som passar tillfället bäst. 

4

4

Personalisera

Med oss har du möjligheten att designa sms, e-mail, pdf eller fysiskt kort för att ge ditt gåvokort ett personligt uttryck. Men självklart kan du välja någon av våra förvalda bilder eller hälsningar. Är det bråttom kan det vara skönt att allt finns klart.

5

5

Kontakt

När du bestämt vad du vill ha för valör, leveranssätt, antal och om du vill personalisera ditt kort, tar du kontakt med oss så hjälper vi dig därifrån!

Kontakta oss här. 

6

6

Återkoppling

Efter att du tagit kontakt med oss kommer vi så snart som möjligt att koppla ihop dig med en auktoriserad återförsäljare för Vinga Giftcard.

7

7

Val av gåva

När vi levererat kortet till din mottagare löser hen in sitt kort på getmygift.com och anger koden som finns på kortet. Väl inne presenteras alla gåvor som mottagaren kan välja bland. Gåvans värde syns inte någonstans för mottagaren. 

8

8

Leverans av personlig gåva

När mottagaren gjort sitt val och fyllt i sina uppgifter så skickas gåvan.

Leverans sker inom tio arbetsdagar. Vi levererar gåvan direkt hem eller till närmsta ombud.

Gör det personligt

Beställ fler än 25 stycken kort så får du möjligheten att sätta en personlig touch på gåvokortet. Det blir ett trevligt och minnesvärt budskap för din mottagare. Dessutom blir det tydligt att det är ert företag som är avsändaren. På så sätt blir upplevelsen till er större och mer minnesvärd. Det är så du bygger en relation.

  • Fysiskt gåvokort. Väljer du ett fysiskt gåvokort kan du använda några av våra standarddesigns eller göra det mer personligt för mottagaren genom att anpassa kortet efter er grafiska profil. Egen design på gåvokort: 49 EUR (Minst 25 st)
  • E-post. Väljer du att skicka gåvokortet som e-post kan du göra det mer personligt för din mottagare genom att skriva en egen hälsning och ladda upp en företagsanpassad bild.
  • SMS. Väljer du att skicka gåvokortet som sms kan du göra det mer personligt för din mottagare genom att skriva ett eget meddelande och ladda upp en företagsanpassad bild.
  • Inlösensida. Sätt er prägel på inlösensidan genom att lägga till en personlig hälsning. Det går även att lägga till videohälsningar, något som är mycket uppskattat! Toppbild med hälsning: 49 EUR (Minst 25 st)

Varför Vinga Giftcard

Att få en gåva känns bra. Att ge en gåva känns fantastiskt. Men att köpa dem kan vara klurigt, speciellt om din familj är några hundra, eller kanske tusen anställda. Vi gör det enkelt att ge bort gåvor som lämnar ett leende på läpparna. Till dig själv och andra.

 

Läs mer

Copyright © 2023 Vinga of Sweden AB