SÅ FUNKAR DET

Kostnaden för att skicka ut varan är 75 kr per kort (inom Sverige). Vi samarbetar med Schenker och PostNord, vilket gör att mottagare av gåvokortet alltid kan spåra sin gåva och se aktuell status. Alla paket med livsmedel levereras med PostNord och lämnas utanför mottagarens dörr dagen efter paketet levereras från vårt lager. Samma dag som det skickas får mottagaren ett sms om att paketet levereras nästkommande dag. Mottagaren väljer själv sin gåva, det garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp. Det finns möjlighet att göra gåvokortet personligt genom att lägga till en hälsning eller logotyp.

LOGGA IN

Mottagaren av gåvokortet går in på www.getmygift.se. Där loggar mottagaren in med presentkortsnummer och lösenord. Mottagaren får alla de gåvor som finns att välja på presenterade på sidan. Allt som visas finns i lager.

VÄLJ GÅVA

Mottagaren väljer gåva bland de val som presenterats och fyller i den information som krävs för att vi skall kunna leverera smidigt. Mottagaren får därefter ett mail till den e-post som angivits som bekräftar beställningen.

LEVERANS

Vi packar gåvan som valts och levererar den till det valda utlämningsstället eller direkt till mottagarens dörr. Inom 14 dagar når gåvan mottagaren. Den genomsnittliga leveranstiden förra året var 3-4 dagar. Under högsäsong kan leveranstiden varar något längre.

© 2020 Vinga Giftcard. All Rights Reserved.