Low Impact

400 kr exkl. moms/st
(Produktleverans: 79 kr exkl. moms/st)

Low Impact-kortet är ett ansvarsfullt val för dig som vill ge bort en gåva med lägre miljöpåverkan. Våra produkter är noggrant designade och utvalda med hänsyn till ansvarsfulla inköp. Vi använder återvunnet material eller material certifierade av globalt erkända organisationer. Ett noga utvalt sortiment på cirka 60 st val.

Se sortiment »

Beställ
” Material certifierade av 
globalt erkända organisationer”

Alla artiklar på det här kortet är ”low impact-val”, som minimerar miljöpåverkan och som tagits fram i material av ansvarsfullt ursprung och med etiska tillverkningsmetoder.

Genom att redovisa koldioxidavtrycket för varje produkt och tillhandahålla omfattande livscykelanalyser (LCA) gör vi det möjligt för kunden att ta ett medvetet köpbeslut.

Kompensera

Vi är dedikerade att minska vår klimatpåverkan och erbjuder CO2-kompenserad frakt till samtliga kunder.

Verifierade

Vi använder material som är certifierade av globalt erkända organisationer såsom RCS, GRS eller OEKOTEX ® Standard 100. På det sättet säkerställer vi att våra påståenden är välgrundade och att produkterna har en lägre påverkan på miljön. Vi använder också AWARE™- tracerteknik för att verifiera återvunnet material.

Förpackning

Vi uppmanar våra kunder att välja digitala kort för att minska pappersavfallet. Våra gåvokort är tillverkade av återvunnet papper. Mottagarens val av gåva levereras i påsar av återvunnet papper.

LCA

Vi genomför livscykelanalyser (LCA) för varje produkt för att beräkna dess avtryck och se till att vi ständigt förbättrar vår miljöprestanda.

Copyright © 2023 Vinga of Sweden AB