Gåvokort Vinga Home 2000

2000 kr exkl. moms/st
(Produktleverans: 79 kr exkl. moms/st)

Med Gåvokort Vingahome så ger du bort i princip obegränsade valmöjligheter. Alla produkter som ligger med på alla våra Gåvokort finns valbara på detta kort plus allt övrigt sortiment som finns på Vingahome.com. Detta Gåvokort är helt enkelt det bästa av allt. Ge dina medarbetare eller kunder möjlighet att välja mellan över 800st olika produkter och fritt kombinera vad de vill ha. Som beställare kan du själv bestämma vilket värde du vill kortet skall ha (om inte något av våra förvalda passar).

  • Större Valmöjlighet
    Över 800produkter från välkända varumärken.
  • Kombinera fritt
    Mottagaren kan själv kombinera flera produkter till ett samlat värde
  • Lägg till pengar
    Mottagaren har möjlighet att lägga till pengar själv ifall de vill köpa något som överstiger gåvokortets värde.

Se sortiment »

Beställ

Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Det resulterar även i ett mer hållbart alternativ och en ännu gladare mottagare av gåvan. Vill ni ha egendesignat kort, egen hälsning på hemsidan eller en medgåva med kortet löser vi självklart det. För oss är det absolut viktigaste att maximera värdet av att ge och visa uppskattning. Och göra det så enkelt som möjligt för dig som beställare.

Skapandet av en Vingaprodukt pågår året runt

Vingas hållbarhetsstrategi Creating Difference, är visionen som styr vårt hållbarhetsarbete. För oss är arbetet med att hela tiden göra mindre avtryck på vår miljö oerhört viktigt. Vi vill genom vårt arbete kunna lämna över en bättre värld till våra barn. Det finns inga genvägar i det här arbetet, hållbarhet för oss är spännande, lustfyllt och lärande, det skapar meningsfullhet.

Vi jobbar mycket med att energieffektivisera vår produktion, hitta nya hållbara material samt i största möjliga mån enbart skeppa våra leveranser med båt. Förra året byggde vi en solcellspark på vårt lager i Viared som producerar 26% av all el vi använder. Samtidigt som vi hela tider jobbar med att minska våra utsläpp klimatkompenserar vi de faktiska utsläpp vi genererar, alla våra frakter klimatkompenseras till exempel. Vår filosofi bygger på spårbarhet, vi ska veta av vad, hur och av vem våra produkter tillverkas. Alla produkter vi tar fram skall klara av de högt ställda krav vi ställer på hållbara gåvor. Sedan finns det produkter i sortimentet som vi är extra stolta över att ha tagit fram. Ni hittar dem under kategorin ”Ett extra bra val”.

Digitalt utskick

Vi kan sms:a ut gåvokortet direkt till mottagaren. Det enda vi behöver är en Excellista med namn och telefonnummer – du bestämmer budskapet.

© 2020 Vinga Giftcard. All Rights Reserved.