FÖRDELAR

Vinga Giftcard erbjuder ett heltäckande gåvokort där fokus ligger vid högkvalitativa produkter, snabba leveranstider och god kundservice. Vi erbjuder marknadens bredaste utbud inom ett flertal olika kategorier vilket medför att mottagaren av gåvokortet hittar en lämplig produkt. Utöver högkvalitativa produkter och trevlig kundtjänst arbetar vi väldigt mycket kring sociala-, ekonomiska- och miljömässiga aspekter där stora krav ställs på hela leverantörskedjan och dess kringliggande processer.

1

Enkelt och mycket uppskattat

Att ge bort ett gåvkort är en mycket uppskattad present då mottagaren av kortet själv får välja gåva. Att vi dessutom har ett såpass brett sortiment gör att ni garanterat kommer få kunder och anställda som verkligen hittar något som just de vill ha. Våra exklusiva gåvokort levereras i ett snyggt kuvert och det är enkelt för er att packa med något extra om så önskas. Vi erbjuder även hjälp med tryck av kort eller egen hemsida.

2

Marknadens bredaste utbud

Det finns alltid minst 100 st olika val på gåvokorten förutom på Imperial och Extravagans där vi har valt att selektera oss till något mindre val av gåvor. Vi är måna om att ha ett sortiment som passar de flesta smaker. Så det finns produkter inom flera olika områden för att tillgodose så många som möjligt. Om ni väljer att ge bort vårt gåvokort till kunder och anställda är vi övertygade om att alla hittar en gåva som de uppskattar.

3

Du får det du väljer

När man beställer vårt gåvokort får man en kod på kortet som man loggar in med på hemsidan och väljer sin gåva. Orsaken till att vi har det så är att vi inte vill riskera att mottagaren väljer en produkt som sedan inte längre finns i lager. Detta är tex en stor risk när man har ett kort som man fyller i val på kortet och postar in. Hela vår webbsida är kopplad mot vårt affärssytem, så nätsidan visar bara produkter som vi kan skicka ut. Tar en produkt slut så tas den bort från sidan automatiskt men ersätts alltid av någon liknande vara i den utsträckning det är möjligt.

4

Specialanpassade lösningar

Vill ni leverera ut korten till era kontor runt om i Sverige och spara in fraktkostnaden? Eller vill ni att vi skickar ut gåvokorten till alla era anställda med post? Ni kanske vill ha en tryckt julhälsning på kortet samt samma hälsning på hemsidan när man loggar in? Vill ni lägga till någon extra produkt i sortimentet? Eller kanske välja ut bara 8produkter att välja bland på kortet? Detta är inga problem. Vi har lönsningar för nästan allt! Kontakt oss eller er återförsäljare så hjälper vi er att tillgodose just ert behov och hitta den bästa lösningen för er.

5

Användarvänligt

Vi strävar alltid efter att bygga sidan så att det är så enkelt för mottagaren som möjligt. Det skall vara enkelt att navigera, beställa och följa upp sin beställning. – Det går att spåra sin beställning på hemsidan för att se statusen på ordern – Majoriteten av alla produkter vi lägger upp är högupplösta för att ge en så bra återgivning av produkten som möjligt. Viktigt att känslan av produkten motsvarar den faktiskta produkten som levereras. – Vi skickar ut automatiska mail så fort en beställning kommer in. Likaså skickas det ut mail och sms så fort varan levereras från oss.

6

Tryggt och snabbt

Vår kundservice jobbar dagligen med att så snabbt som möjligt kunna hjälpa till och svara på frågor som kommer in. Vi strävar också alltid efter att leverera beställningarna så fort som möjligt. Normalt ligger en beställning i snitt 3 dagar hos oss innan den skickas ut till ombud! Men det finns vissa produkter som behöver längre tid på sig att levereras. Därför har vi 1-3 veckors leveranstid som standard i leveransvillkoren.

7

Högkvalitativa produkter

Vi arbetar med välkända varumärken som är experter inom sitt produktsegment. De produkter som du finner i kortet håller en mycket hög kvalitetsnivå och kontrolleras noggrant innan de skickas ut till mottagaren.

8

Stort fokus på miljö och CSR

Vi arbetar oerhört hårt med att kontrollera alla fabriker där vi producerar våra produkter. Gällande alla externa varumärken så kräver vi att även de har en väl genomarbetad CSR policy som täcker både socialt ansvarstagande och miljöarbete. Vinga of Sweden är medlemmar i BSCI som är en organisation som arbetar mot bra villkor på produktionsfabrikerna. Ni kan läsa mer om Vinga of Swedens miljöarbete här.

© 2020 Vinga Giftcard. All Rights Reserved.